Muziek op zondag
Hosted by MusicDistillery


Frank In Person & Rens de Ronde

Zijn warme stemgeluid èn perfecte timing zijn ongeëvenaard! Frank (ja, hij heet ècht Frank!) brengt een indrukwekkend eerbetoon aan Frank Sinatra, inclusief 'the looks and the moves'. Als je Frank hoort en ziet zingen, zul je ervan overtuigd zijn dat Ol’ Blue Eyes herrezen is… Zelfs Cliff Stark, voormalig trombonist van Sinatra in Las Vegas, zei onlangs over Frank in Person: “This Dutch singer is amazing! That’s as close as anyone else I’ve heard!” Frank in Person treedt op met fenomenale pianist en Plantage-bewoner Rens de Ronde.

Joris Lutz & Iwan de Reus

Ze zijn aan elkaar gewaagd: Joris Lutz (zang en gitaar) en Iwan de Reus (gitaar). Op het podium laten zij zich door elkaars talenten inspireren en er is werkelijk geen nummer dat zij niet spelen. Joris kennen we van o.a. BakkerLutz, VOF de Kunst, Gruppo Sportivo en de dames van Bombita’s XL. Gitaarvirtuoos Iwan de Reus speelde met Womack&Womack, Rosenberg Trio, Brainfreeze en Nasty, om maar een paar namen te noemen.

Let's be Gypsies

Een instant Hot Club-gevoel dat is wat Let’s be Gypsies weet te geven! Django Reinhardt, het Rosenberg Trio, ze spelen de parels uit de Gypsy Jazz. Ze nemen je mee op reis, de eeuwenoude familiegeschiedenissen in. De passie straalt ervan af wanneer zij het podium betreden. Laat je muziekhart in vuur en vlam zetten; Let’s be Gypsies!

Nicole Koning & Tim Kerssies

Nicole Koning was op haar zevende al te vinden op het podium. Het was geen verrassing dat zij zangeres werd. Ze tourt met haar eigen jazz/wereldmuziek band Red Charmaine. Tijdens Proef! De Plantage zal zij, begeleid door Tim Kerssies (piano), musical, rock, pop, jazz en wereldmuziek laten horen.

MusicDistillery

De zondag tijdens Proef! De Plantage is een voorproefje van het muziekfestival ‘MusicDistillery’. Op 12, 13 en 14 oktober borrelt het weer van de muziekstijlen bij de tweede editie van het festival. Een weekend lang muziek om op in te gaan, ombij te zingen, om op te dansen en om je door te laten inspireren. Kijk ook op: www.musicdistillery.nl